Strona 1 z 1

kolejny etap dojrzewania

: czw 19 gru, 2013
autor: Bożena
pokój urósł
z siedmiu do piętnastu kroków
i wciąż rośnie
podobnie jak wanna złośnica
nie chce wypuścić z objęć

słowa w nieznanym języku
odbite od ścian wyfruwają oknem
oddalają się i oddalają

z bliska gorzej widać-

: ndz 24 sty, 2016
autor: Tomasz Kowalczyk
Bożena pisze:oddalają się i oddalają
Świetny wiersz, tylko zastanów się nad zacytowanym powtórzeniem.

Pozdrawiam :rozyczka:

: ndz 24 sty, 2016
autor: Bożena
:-D dziękuję- pomyślę- choć dla mnie to oddalanie ma znaczenie.