Strona 1 z 1

oswajanie

: wt 23 cze, 2015
autor: Bożena
Zosia przebrała lalę w czystą koszulkę
I posadziła ją na miniaturowym wózku inwalidzkim
Pojedziesz na spacer
Ma 8 lat i serduszko za małe
Na strach

Krzyś przeprowadza badanie
Tomograf komputerowy jak żywy
Wie bo pamięta lęk i to że musiał zostać sam
Na sam ze złym
Dostaniesz kroplówkę i będzie lepiej
Na pewno

18 czerwiec 2015