Strona 1 z 1

każde towarzystwo mile widziane

: ndz 24 sty, 2016
autor: Bożena
linie papilarne odciskają się w duszy
układając ciąg słów i dając im znaczenie
są jak podpis nie do podrobienia bez właściwego
klucza
podrzucam jak tylko mogę
wycieraczka przy drzwiach odpada
by trafił we właściwe oczy
są zwierciadłem
nie dyskutuję z nim od dawna choć obraz
pięknieje niedowidzeniem
płaczę
tylko czasem gdy pada

siadam z ulubioną filiżanką i pijemy we dwoje
zawsze raźniej