Strona 1 z 1

judyta jakiś czas temu

: ndz 24 sty, 2016
autor: Bożena
otoczyła umysł drutem kolczastym
każdy dzień zmarnowany
widać było w oczach
tylko jeszcze raz
by znokautować demony


wcisnęła słomkę w zasznurowane usta
i nabrała haust
następnego dnia je zaspawała