pamiętasz była jesień

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

obejmowałeś moje ramiona
gdy wypatrywałam cieni
roztańczonych jastrzębi
góry zatrzymywały słowa
a w ciszy rosła wrażliwość

zmysły kwitły czerwienią
opleceni babim latem
wędrowaliśmy
ku otwartej przestrzeni
tam nie istniał czas

odfrunęła nić pajęcza
pamięć pogubiła słowa
tylko te czerwienie wciąż chowam
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Bożena, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.