Strona 1 z 1

Przedświątecznie

: wt 22 mar, 2011
autor: Maria
Przedświątecznie
kiedy muzy uraczone piwem i koreczkiem
wina w sporze wciąż ze sobą
antał to czy beczka

brak sumienia przekrętactwo lichwa błyskiem w szybach
ty ofiarą będziesz owco
nie będziemy gdybać

barankowo nietykalne zarezerwowane
sztampa goni tryteizmem
mija się z adamem