Strona 1 z 1

Wytrzymać mimo wszystko

: śr 06 lip, 2011
autor: Maria
w przedziale musu spowiedzi z malin
odmawiam
z powodu manka ciężaru
i wszystkich niedomówień Stefy czy pijanej Florci
popieleje
bezsensowny upadek na krzyż
podnosząc falę ponad stan alarmowy

pieprzone flaki z olejem.

nie bierze ich żaden Ariel.