Strona 1 z 1

Z cyklu - wiersze do obrazka

: sob 05 maja, 2012
autor: Maria
Pocałunek wiewiórek

na odległość też cię kocham
gdy zamykam oczy
widzę wianki
szczęście w szklankach
kokardę z warkoczem

usta pełne po brzeg rzeki
i krawędź pucharu
kradnę w locie przeznaczenie
wędrującą starość

: wt 06 sie, 2013
autor: babajaga
ciekawy tytuł - :rozyczka: