Juan Pedro Gutierrez

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Brudna trylogia o Havanie - niezwykła, ale ostrożnie, wrażliwsi niech jej unikają, jest brutalna jak życie na wyspie, jest prawdziwa do bólu, drażni niczym wyrzut sumienia i zostaje w oku jak odłamek szkła. Ja ją pokochałam.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Maria Nowak
Posty: 453
Rejestracja: czw 27 lis, 2008
Lokalizacja: Z Kielc
Kontakt:

Post autor: Maria Nowak »

I ja, choć jeszcze brnę między kartkami, ale za to, że mi ją poleciłaś-dziękuję.. Warta przeczytania, poznania... każda strona wywiera na mnie coraz to większe wrażenie.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Maria Nowak, łącznie zmieniany 1 raz.
"I wtedy powiem Ci jak bardzo Cię chcę
i wszystkie moje tajemnice,
o tym mieście co to widać je w tle,
jak bardzo go nienawidzę!"