pojednanie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Colett
Posty: 3717
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Gdzieś w Małopolsce

Post autor: Colett »

pojednanie

zanim zasnę dzisiaj jeszcze
wplotę w pojednanie słowa
supły dla pamięci wdzięczne
kiedyś kochał

zanim zaśniesz dzisiaj jeszcze
zdejmiesz ze mnie myśl przeklętą
z niepojętych plotek zemstę
zniknie przeszłość

nim zaśniemy dziś oboje
by odnaleźć nowe ścieżki
kształt nadadzą ciałom dłonie
w nowy przedświt
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Colett, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem...
skaranie boskie

Post autor: skaranie boskie »

Żeby zasnąć w ramion splocie,
kolorowych snów czuć magię -
warto czasem przy pogodzie
rozpiąć żagle!

Warto wiatru swawolnego
złapać krzynę między maszty,
poczuć nocą dnia nowego
pierwsze blaski...


Wena ci to cycóś?
Zainspirowałaś colett :kwiat:
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez skaranie boskie, łącznie zmieniany 1 raz.