Wieczorem

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Elunia
Posty: 773
Rejestracja: śr 27 paź, 2010
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Elunia »

Wieczorem

rysuję kreski ale to jeszcze nie kubizm
tylko moja niezdarność
na pokazanie konstrukcji koloru
wewnątrz obrazu

zmuszam się do uśmiechu
tak łatwiej zamieniać
odzyskane chwile za plecami

brak słów stawiam za szybą
kosmos mysli mam w głowie