To zbyt trudne

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Elunia
Posty: 773
Rejestracja: śr 27 paź, 2010
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Elunia »

To zbyt trudne

wrzucam wszystkie słowa do kąta
zbyteczne doznanie wyproszonego spokoju

odliczam zera
potem szukam kolorów
na tym kamieniu co milczy od zawsze
ale usiąść mogę

poczekam na długość zastanowienia
dla kogo wisi obraz w środkowym pokoju
i lustro w które nikt nie zagląda

ścieram makijaż z twarzy
brak barwy
przeważnie znika jak otwieram oczy

piszę list
tylko kartek już nie mam
kosmos mysli mam w głowie