Przedświątecznie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Maria
Posty: 7795
Rejestracja: ndz 05 wrz, 2010

Post autor: Maria »

Przedświątecznie
kiedy muzy uraczone piwem i koreczkiem
wina w sporze wciąż ze sobą
antał to czy beczka

brak sumienia przekrętactwo lichwa błyskiem w szybach
ty ofiarą będziesz owco
nie będziemy gdybać

barankowo nietykalne zarezerwowane
sztampa goni tryteizmem
mija się z adamem
Nie myśl głośno, obudzisz uśpione.