prosto i w lewo

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Colett
Posty: 3717
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Gdzieś w Małopolsce

Post autor: Colett »

że niby łatwo bo po drodze
i nęci aby raz spróbować
kiedy przyciąga plotąc proste
od zawsze słowa

przecież to wiele nie kosztuje
niby zwyczajnie w tamtą stronę
chociaż zawrócić będzie trudniej
kusi świadome

nie ma litości gdy po uszy
raz się wplątało w taką prawdę
skoro za wiele było pustych
w kolejnym zawrzesz

i krok po kroku nim niepewną
zabłądzić można po horyzont
jeżeli w prawo była przeszłość
to z lewej przyszło
Ostatnio zmieniony czw 04 kwie, 2019 przez Colett, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem...