Rondo d'amore

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dante
Posty: 1086
Rejestracja: śr 12 lis, 2008
Lokalizacja: Krakow

Post autor: Dante »

Ach weź mnie już, męcz mnie i dręcz mnie,
nie raz, nie dwa, nie trzy,
wargami, udami i ręcznie,
bądź dla mnie okrutny,
bądź zły.

Precz odrzuć pieszczoty i raczej
jak macho opór zduś,
nie słuchaj ni jęków, ni płaczu,
lecz siłą swych mięśni
mnie zmuś.

Niech krzyczę, niech płaczę, niech wrzeszczę,
rozkoszy wydam jęk,
że pragnę, że muszę, że jeszcze
że wstyd gdzieś już przepadł,
i lęk,

a potem, a potem pomału,
nie raz, nie dwa nie trzy,
uspokój, pogłaskaj, ucałuj,
ustami rozkoszy
zliż łzy.

Dwie dłonie na piersi mi połóż ,
przyciskaj, miętoś, gnieć
i znowu wspaniale cudzołóż,
niech czuję kamienną
twą płeć.

Więc weź mnie znów, męcz mnie i dręcz mnie,
nie raz, nie dwa, nie trzy,
wargami, udami i ręcznie,
bądź dla mnie okrutny,
bądź zły
[size=99px]da capo - al fine ....x ( każda wstawi ile potrzebuje)
[/size]
A gdy już twa męskość opadnie,
a mnie zabraknie sił,
w kopercie ułożę ładnie
stóweczkę, lub dwie,
może trzy.....

[size=99px](kazda wpisze, ile może)[/size]
_________________
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Dante, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli wiem, że nic nie wiem, to jednak coś wiem, a skoro wiem, to nie jest tak, że nic nie wiem.Więc w końcu sam już nie wiem ,czy wiem, że nie wiem, czy nie wiem, że wiem.