Odnalezione słowa

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Maria
Posty: 7795
Rejestracja: ndz 05 wrz, 2010

Post autor: Maria »

z krakowskiego rynku podniosłam
zdeptane słowa

zdążyły wyszeptać
o (?) dziwnej ciszy
i bliskich więzach
oraz supłach gordyjskich wiązanych
niską pobudką

w wiadomościach (bez słów)
ktoś ukradł wiatr
Nie myśl głośno, obudzisz uśpione.
Awatar użytkownika
babajaga
Posty: 143
Rejestracja: pn 22 lis, 2010
Lokalizacja: lubuskie

Post autor: babajaga »

Maria pisze: w wiadomościach (bez słów)
ktoś ukradł wiatr
- wiersz zatrzymuje refleksyjnie
jaga