Czytaj mi mamo

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Maria
Posty: 7795
Rejestracja: ndz 05 wrz, 2010

Post autor: Maria »

poczytność i czytalność biegną równolegle
autostradą nieoświeconych ścieżek rowerowych
do skrzyżowania trzech krzyży

teki biblio puchną czytadłami
czytelność powinna zająć pierwszą ławkę
a baca
znowu za dużo strzyże
aż do gołego każdą blondynkę
na do/czesne dla Hanki

matka w koncie po siódmym pacierzu
- jakoś tam be...
Nie myśl głośno, obudzisz uśpione.