Bez komentarza

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Maria
Posty: 7795
Rejestracja: ndz 05 wrz, 2010

Post autor: Maria »

to bez znaczenia - ilość nieparzystych
rozkroków nie musi być wprost proporcjonalna
do irracjonalizmu na szachownicy

chociaż wolę do połowy pełne...
to
wystarcza mi normalne dzisiaj
za królewskie wczoraj
i poświęcone jutro
Nie myśl głośno, obudzisz uśpione.