Szaleństwa nie tylko sportowe

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Maria
Posty: 7795
Rejestracja: ndz 05 wrz, 2010

Post autor: Maria »

ograniczona odpowiedzialność stanowi jaz
nie tylko grubym rybom
woda się spiętrza stopniowo
przekracza punkt krytyczny zalewa
nie bacząc na po(u)kłady

grunt chronić gniazda.

szarobure ptactwo w takich chwilach nie boi się kotów
cholerna egzystencja jak grzyby po deszczu
rodzi lamenty a skrzynka pocztowa
pluje kilka razy w tygodniu
"daj - daj - daj" - bo dzieci - bo pieski - bo .....sroga zima

tym czasem
wszystkie julie oddały drobne w koryt/ka a się
okazało że za mało


Online!
Nie myśl głośno, obudzisz uśpione.