Wytrzymać mimo wszystko

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Maria
Posty: 7795
Rejestracja: ndz 05 wrz, 2010

Post autor: Maria »

w przedziale musu spowiedzi z malin
odmawiam
z powodu manka ciężaru
i wszystkich niedomówień Stefy czy pijanej Florci
popieleje
bezsensowny upadek na krzyż
podnosząc falę ponad stan alarmowy

pieprzone flaki z olejem.

nie bierze ich żaden Ariel.
Nie myśl głośno, obudzisz uśpione.