gdy będę myślą

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Abi
Posty: 675
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: z wiersza

Post autor: Abi »

        • gdy będę myślą
      • [size=99px]gdzie przestrzelona rosą pajęczyna
        by goić ranę na krzaku rozpina
        zranione skrzydło


        a pod kamieniem przygniecionej trawie
        pamiętną lampkę zapalił dmuchawiec
        nim z wiatrem zginął


        tam pozostanę bez szkła i marmuru
        bo nie opuszczę przestrzeni lazurów
        gdy będę myślą[/size]


        [size=99px](05.12.2008r.)[/size]
    Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Abi, łącznie zmieniany 1 raz.
    Obrazek