Jeden raz

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
ofelia
Posty: 20
Rejestracja: wt 02 sie, 2011

Post autor: ofelia »

Podaj mi proszę
herbaty szklankę, talerz pyszności,
usiądę leniwie
choć raz..
Podaj mi proszę
lekturę ciekawą,
ucieknę w świat inny
choć jeden raz..
Podaruj mi proszę
dobroci dzień, w szlafroku spędzony,
zapomnę o innych,
ten jeden, jedyny raz..
Nie słyszy nikt..
Samotność pajęcza wybrała mnie..
Awatar użytkownika
Boogie
Posty: 4940
Rejestracja: sob 26 mar, 2011
Lokalizacja: Gliwice

Post autor: Boogie »

Pająk jest samotny w sieci :kwiat:
outsider najmocniej czuje
że świat to boży spektakl

pomazany
Awatar użytkownika
Jan Stanisław Kiczor
Administrator
Posty: 15130
Rejestracja: wt 27 sty, 2009
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jan Stanisław Kiczor »

Jeszcze trzeba uważać, co wpadnie. Żeby sieci nie porwało :D
Imperare sibi maximum imperium est

„Dobry wiersz zdarza się rzadziej / niż zdechły borsuk na drodze (…)” /Nils Hav/
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

samotna a taka zapracowana- szlafroka nie wkłada bo czasu nie ma nawet o sobie pomyśleć- nie raczej nie dla mnie - ale może inne- pozdrawiam
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.