implozja

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

mam za sobą poranne niewyspania
już nie liczę baranów
przed zaciskaniem powiek
wańkę- wstańkę do perfekcji wytrenowałam

ułożę plecy wygodnie
na poduszce
wspomnienia zaczynają uwierać
koło czwartej
ściany przybliżają się przekraczając
wewnątrz magiczną granicę

jasna cholera
nawet psy nie szczekają
tam dokąd idę
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.