Kupiony zatopiony

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gloinnen
Posty: 3650
Rejestracja: śr 09 lut, 2011
Lokalizacja: Lothlórien

Post autor: Gloinnen »

*
nieważne czy fraucymer czy burdel
sięgasz po słodycz zarezerwowaną
na najwyższej półce satyna szeleści karminem
wygrzewasz się po wschodniej stronie bioder
wszędzie jesteś u siebie

klient nasz pan

**
Nie próbuj zamknąć mnie w kasie
wystarczy się schylić choć nie przywykłeś

uśmiech przed kamerą tyleż wart
co garść ryżu na szczęście

nie noszę satyny
nad ranem z dekoltu wysycha body glitter
sztuczne perły zebrane z poduszki połykam
jak po sznurku dla odmiany

teraz ja
płacę za dwoje

____________________
Glo.
Dobro i zło należy pamiętać wiecznie. Dobro, ponieważ wspomnienie, że kiedyś nam je wyświadczono, uszlachetnia nas. Zło, ponieważ od chwili, w której je nam wyrządzono, spoczywa na nas obowiązek odpłacenia za nie dobrem.
/M. Gogol