wszędzie dobrze, ale...

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gloinnen
Posty: 3650
Rejestracja: śr 09 lut, 2011
Lokalizacja: Lothlórien

Post autor: Gloinnen »

18.00
Czeka z imieninowym tortem przybranym wiśniami; świece, wino
na stole; kilka browarów na najwyższej półce lodówki
ułożyła zapobiegliwie. Lepiej w domu, a nie z partyjnymi,
wodoszczelny zawrót głowy.

22.33
Już ja cię, kurwo jebana! Godziny przestały kapać
na odświętną bluzkę. Będziesz szczała juchą, dupę wygrzeję butem .

Nie wie, czy to pustosłowie, czy pewnik; ustawienia
domyślne między zaciśniętymi zębami.

00.49
Zmywa podłogę w kiblu, włosy pozlepiał
waniliowy krem. Zlizuje okruchy z nadproża;
na beżowej wykładzinie rozmazują się spojrzenia.

...w domu najlepiej.

____________________
Glo.
Dobro i zło należy pamiętać wiecznie. Dobro, ponieważ wspomnienie, że kiedyś nam je wyświadczono, uszlachetnia nas. Zło, ponieważ od chwili, w której je nam wyrządzono, spoczywa na nas obowiązek odpłacenia za nie dobrem.
/M. Gogol