***(z zapachu)

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
@psik
Posty: 832
Rejestracja: ndz 28 wrz, 2008
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: @psik »

z zapachu sosnowych igieł
i bieli mokrego piasku
zrodziła się nagość

spętana gorącym asfaltem
falom powierzyła ciało
by obmyły z głodnych oczu

gdy woda wypłynęła
z milionów muszli
powstało morze

nocą Czarne
za dnia Białe
o zachodzie Czerwone
po śmierci Martwe
Anarchia to stan umysłu a nie forma rządów.