miasto

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
@psik
Posty: 832
Rejestracja: ndz 28 wrz, 2008
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: @psik »

przeciskam się nago
przez wąskie uliczki
trąc ciałem o ściany

gubię część siebie
ale zyskuję cząstkę wielkiego
bezimiennego miasta

jednam się
jestem jego niewolnikiem
Anarchia to stan umysłu a nie forma rządów.