zmiana planów

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

nadciąga huragan nad głowę
z zimnym deszczem
tłukącym o okna wciąż zamknięte
przepuszczają czas by zgrać się do dna

wskazówki gonią jedna drugą
meta na nocnej szafce
już czeka
wkrótce ogłoszą przerwanie wstęgi

na plecach plany z założoną uzdą
straszą odleżynami
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.