przesilenie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

uwolniłam się
myślę samodzielnie i nawet
nie chce mi się odbierać telefonów
mam zajęcia i plany
ciała i duszy nie zmienię
zawsze mogę gimnastykować
słabą wolę
stawy strzelają gole
do własnej bramki
lecz wystarczy dokleić nowe pióra

czarę napełnię sama
Ostatnio zmieniony pn 06 lut, 2012 przez Bożena, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

wyśmienite.
Utwór Pani,
rodzajem Podwieczorku?.
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

anelehd pisze:wyśmienite.
Utwór Pani,
rodzajem Podwieczorku
- dziekuję za komentarz- na podwieczorek tez moze być- pozdrawiam :rozyczka:
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.