Między ...

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

Awatar użytkownika
Irena
Posty: 5446
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Wielkopolska

Post autor: Irena »

[quote=""Abi""]kiedyś z koleżankami w dowód wdzięczności za trud pedagogiczny
podarowałam naszej wykładowczyni album malarstwa z dedykacją "od córek"
z radości długo płakała [/quote]

No i co tu dodawać....aż za gardło łapie... :tuli:


Noworocznie i serdecznie....Ir
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Irena, łącznie zmieniany 1 raz.
" siła pióra leży w pokorze do własnego słowa"- Mithril