Biała mewa

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

[center]/-/
Marzenie bywa Mewą.
Sen zaś,koloru bywa białego.

Biała mewo?,
mam zgodę na Wynurzenie?.
moje.
osobiste.
nikogo innego.
własne.
moje... .
często wychodzę z Nim na Spacer.
z kim?.
z Psem własnym,
którego nie mam i nigdy nie miałem?.
nie,Biała mewo.
mam dość tego Niegodziwca już.
wychodzę.... .
wstydzę się powiedzieć.
co?.
muszę?.
dobrze.
wychodzę z pewną stonowaną,
dystyngowaną
a przede wszystkim stosowną Panią.
Biała mewo?.
wówczas Spacerem idziemy wolno.
niekiedy bardzo wolno.
dobrze.
przyznam się.
wtedy sporadycznie zatrzymujemy się.
chwilką co prawda.
jednak robimy... to.
Biała mewo?.
Ona ma rezolutne,
rzewne oczy.
coś sposobem Pani,Biała mewo.
na wietrze zaś...
ramionem opadające,
wyczekujące,
dłuższe,
modre Jej włosy,
prezentują się zgoła dramatycznie.
zazwyczaj...
chadzamy Parkiem szlachetnym.
na ogół...
drepczemy milczeniem subtelnym.
Biała mewo?.
zawtedy serce me,łomocze niczym Big Ben.
szczególnie,
podczas niezdarnych prób dosięgnięcia dłoni Jej.
takie Wynurzenie miewam,Biała mewo.
oh.
ho,ho,ho.
Biała mewo?.
zapomniałbym.
często bywało i tak.
w Wynurzeniu osobistym,rzecz jasna.
mówisz,adorujesz?.
za mało.
dla mnie... za mało to.
powiadasz,tęsknotą ogarniasz?.
za mało.
dla mnie... za mało to również.
masz Niepokój czuć,
na punkcie mym.
Biała mewo?.
widzi Pani...
jakim Wynurzeniem dysponowałem?.
mój Sen jest Mewą.
moje Marzenie zaś,koloru jest białego.

/-/[/center]

[ Dodano: Sro 04 Kwi, 2012 ]
auto-Komentarz
:rozyczka:
-Pisarzu,
ale z Pana Fachman Piora.
coż za szybkość Myśli.
zaczal Pan moze nie niemrawo tak,
ale raczej bardziej sentymentalnie,
jednak pozniej podkrecil Pan Tempo,
niczym Szurkowski pod Karlovymi Varami.
a Końcówka?.
a to juz sam Eddy Merks,
na Polach Elizejskich,drogi Pisarzu.
-dziękuje Dyrektorze.
zaraz.
Pola Elizejskie?.
to Etap taki juz Honorowy,
Dreptany prawie.
powiadacie,Szurkowski Ryszard?.
przecież
wtenczas stracił on blisko 20 minut.
nieeeee.
podpuściliście mnie.
paszoł Złoczyńco.
paszoł Prześmiewco.
paszoł Podpuszczaczu.
Ostatnio zmieniony śr 04 kwie, 2012 przez anelehd, łącznie zmieniany 10 razy.
Awatar użytkownika
Biała mewa
Posty: 49
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: Biała mewa »

ładny :rozyczka:
Kto w biegu do gwiazd ustał...lub nigdy biec nie umiał...Nie pozna tego smaku...Nigdy...Ubogi duchem...patrzy ...i spala się.W swojej małości...miernocie...Jest bezsilny...Niekochany....Nie kocha...!Zaskoczony końcem żywota...Miota się ...bezsilnie.........
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

Biała mewa, wiem.
dz