List do Snu

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

[center]/-/
nikogo innego,
tylko mój własny,niewielki pokoik
dysponuje niewiarygodną cechą
mój mały,brzydki pokoik
posiada kompensującą cechę.
być może zbawiającą nawet.
mój pokoik
posiada okno,które wychodzi na niebo,
i daleko,
daleko dalej,chyba.

niedokończona filiżanka kawy.
kilka niedokończonych listów.
kilka niechybnych zawodów.
kilka zamierzeń obłożonych kuriozum.
kilka pozostawionych wątpliwości z minionych lat.
napoczęte,
następne,
i następne opakowanie papierosów..
codzienność,
terminowość,
odpowiedzialność?.
nie.
nie mów ze mną o tym.
nie.
nie mów ze mną o tym więcej.

niedokończona filiżanka kawy.
papierosów astety,kilka,
wątpliwości zapodzianych,kilka.
zawodów skutecznych,kilka
kuriozów sprzeniewierzonych,kilka.
listów niedopisanych,kilka
filiżanka kawy.
niedokończona.
postygła.
tydzień?.
nadchodzący?.
jakie mam plany?.
jakie mam plany na niego?.
zamierzam... przetrwać.

...

[/center][/color]
Ostatnio zmieniony pt 13 kwie, 2012 przez anelehd, łącznie zmieniany 5 razy.
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

Apaiss*, zastanawiające.
tak Wyrobiony Krytyk lit.jak Pani ,
a tak swietnie radzi sobie z moim lit.Nieuctwem.
"List do pani Apaiss*,List do Snu",
przyzna Pani,
że ten niby"podwójny"Tytuł jest Zatrzymujący..
mam jeden tylko Pokoik.
jestem Nim oszolomiony.
czesto tesknie Nim za Kobietą,której nigdy nie miałem.
czasem tesknie Nim az do Przesady wszelkiej.
"kurioza sprzeniewierzone... ".
jak mało kto,
to akuratnie Pani zna wysmienicie moj ograniczony Warsztat.
literacki strikte.
a jaki inny?.
ha ha ha.
szczyce sie tym,
zreszta jak Pani dobrze wie,ze pisze raczej i dosc prymitywnie,
ale za to impulsywnie i styuacyjnie,
nie korzystajac z zadnej pomocy.zrseztą
z Pamieci?.
tak i nie.
z Przeszlosci własnej.
Pani komentarz?
dla mnie to Zaszczyt.
Madame?.
parafrazując Panią,
powtarzam.
Zaszczyt Zaszczytów.
Ostatnio zmieniony pt 13 kwie, 2012 przez anelehd, łącznie zmieniany 3 razy.