Europejka albo Amerykanka

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

[center]/
advertising.
1 Wander of poetic prose,
edited by...
anelehd writer,
the master of words of non-accidental.
address;
wp.gry online.pl

sposób chodzenia.
sposób milczenia.
głębność skojarzeń.
oczy niczym bakalie.
serca woń.
duszy woń
deszczowy dzień,
deszczowa noc.
kobiecości fragment.

Zmyślenie miałem.
Zmyśliła mi się Kobieta.
delikatna.
czuła.
powabna.
miłosna?.
nie.
przepełniona Miłością-po brzegi same swe.
czy imię Jej brzmiało... ?.
nie dosłyszałem?.
nie wiem?.
nie dopamiętałem?.
pukanie Listonosza...
z napomnieniem za Światło
/szło o... sto i 53 zł,
oraz 53 grosze,dop.red/,
przerwało kapitalne owe Zmyślenie.
jej sposób uśmiechania.
jej sposób przebaczania.
jej włosy niczym delicje.
jej miraże,
i ich traumy.
jej ody,
eposy
i ich kresy.
jej przystawanie.
jej odnajdywanie.
jej wnętrza konwencja.
dzień pełen słońca,
noc pełna gwiazd.
czułości labirynt

...
rijeklamnoje.
1 Guljat poeticzieskoj prozy,
pod riediakcjoj...
anelehda pisatijela,
mastjera Slow nie-słuczajnych.
adries;
wp.gry.online.pl
[/center]
Ostatnio zmieniony śr 11 kwie, 2012 przez anelehd, łącznie zmieniany 3 razy.