Kaczuszka

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

[center]/-/
znamienite drogowskazy Miłości.
fascynujące trendy Codzienności.

...
-Mam,
co?.
co pytałaś?.
nie.
nie sprzątałem.
może jutro.
czy bylem?.
nie.
nie byłem w kościele.
może pojutrze.
co?.
nie.
nie mam lodówki pełnej.
teraz w sklepach wszystko jest.
wiesz?.
co?.
aha.
nie mam.
nie mam za co.
ale jakoś sobie poradzę.
co?.
zdrowy?,
ja?.
na ciele niby tak.
acha.
na Umyśle?.
bez zmian.
po staremu.
a co u Ciebie?.
tam w Niebie.
ok?.
to świetnie.
aha.
pada.
deszcz.
jak zawsze.
Mam,
przedstawiam Ci moją... Koleżankę.
Biała mewa-życie jak ten miraż,
jest w zasięgu ręki,
jak podróż bez końca,
jak droga przez męki.

-po tych Słowach,
Człecze jakieś Serce pewnie Zajęczało.
Mam,
przedstawiam Ci moją... Znajomą.
Biała mewa,choć lata mijają,
szukam wciąż bez końca,
w głąb pustyni idę,
biegnę w stronę słońca.

-ogłupiające Rozsądek... Słowa?.
zapewne.
Mam,
przedstawiam Ci moją ... .
Biała mewa-choć droga daleka,
zakrętów tysiące,
miłość mnie prowadzi
i serce gorące.

-a po Tych?.
zaległo Milczenie.
-a po Tych?.
poległa Cisza.
-a po Tych?.
Ona,
i On.
-a po Tych?.
milcząca Cisza,
Ona,
i On.
-a po Tych?.
Ona,
On.
-a po Tych?.
ciszące Milczenie,
Biała mewa,
i On,
Krawiec Słowa,
i Kaczuszka... Ona.
...
wykorzystano;
zapierający dech w piersiach fragment Poezji,
"Ty... upojenie moje....."
autorstwa pani... Biała mewa,
na fenomenalnym Portalu-ogrodciszy.pl
auto-Komentarz
Kaczuszka?
zniewalające Dziewczyny Przezwanie.
Kaczuszka?
bezpardonowe Kobiety Wyzwanie.

/-/[/center]
Ostatnio zmieniony pt 04 maja, 2012 przez anelehd, łącznie zmieniany 2 razy.