nie zatracić

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Colett
Posty: 3717
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Gdzieś w Małopolsce

Post autor: Colett »

jeszcze ciągle nam do siebie tak daleko
los przekorny traci drogę nieustannie
snem wskazówek czas mierzony traci przeszłość
rzeczywistość wciąż odległa jest od pragnień

jeszcze ciągle nam do siebie tak daleko
chociaż ślemy w niebo myśli rozgwieżdżone
wydobywasz z kaskad uczuć inne piękno
dobrym słowem gdy bez siebie nasze dłonie

jeszcze ciągle nam do siebie tak daleko
wyobraźni jednak nie brak inspiracji
obdarzając lato chłodem zimę w ciepło
otulamy by znów żaru nie zatracić

[img]http://www.alergiamedica.com/artedukacj ... berte2.jpg[/img]
Ostatnio zmieniony sob 10 sty, 2009 przez Colett, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem...
ponury jerzy
Posty: 642
Rejestracja: wt 25 lis, 2008
Lokalizacja: grodzisk
Kontakt:

Post autor: ponury jerzy »

wyrównaj średniówkę
np w każdym wersie 5/5
pozdrawiam noworocznie
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez ponury jerzy, łącznie zmieniany 1 raz.
"To będzie miłość nieduża
poryw uczucia maleńki.
Obce jej łzy i udręki
i szałów nieznana moc"
Awatar użytkownika
Abi
Posty: 675
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: z wiersza

Post autor: Abi »

przyznam, że przyciągnął mnie tytuł
w pierwszym dniu roku zabrzmiał jak przesłanie
rzeczywistość wciąż odległa jest od pragnień
to już standard, Ewo
mamy kolejne 365 dni żeby się z tym ułagodzić

zióbki
Abi
    Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Abi, łącznie zmieniany 1 raz.
    Obrazek
    Awatar użytkownika
    Colett
    Posty: 3717
    Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
    Lokalizacja: Gdzieś w Małopolsce

    Post autor: Colett »

    [quote=""Abi""]mamy kolejne 365 dni żeby się z tym ułagodzić [/quote]

    albo to zmienić..w zalezności od okoliczności

    zióbki
    Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Colett, łącznie zmieniany 1 raz.
    Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
    a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem...
    Awatar użytkownika
    Abi
    Posty: 675
    Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
    Lokalizacja: z wiersza

    Post autor: Abi »

    [quote=""Colett""]albo to zmienić..w zależności od okoliczności[/quote]
    życzę tylko sprzyjających...

    A.
    Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Abi, łącznie zmieniany 1 raz.
    Obrazek