***nosimy w sobie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Anonymous

Post autor: Anonymous »

nosimy w sobie
pamięć ojcowską
swoisty dekalog
spis reguł i postaw

uczuciem matczynym
starannie karmieni

w naszych oczach
miłość
wartość obca
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomasz Kowalczyk

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

[quote=""Tobi Majstrenko""]swoisty dekalog
spis reguł i postaw[/quote]
Dekalog jest poniekąd spisem reguł i postaw, więc wspomniany wers trąci tautologią.
[quote=""Tobi Majstrenko""]w naszych oczach
miłość
wartość obca[/quote]
Ostatni wers zgubił mi rytm.

Pozdrawiam

Tomek
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Tomasz Kowalczyk, łącznie zmieniany 1 raz.