***Dorastam do radości

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Anonymous

Post autor: Anonymous »

dorastam do radości
niewspółmiernej do marzeń
wskaźnikiem wyobraźni
nie okiełznam odczuć

powstałych z zderzenia
tego co nietrwałe z
przypadkiem gdy sercem
kłaniam się

Bogu
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomasz Kowalczyk

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Tym razem przyimki mi trochę poprzeszkadzały:
[quote=""Tobi Majstrenko""]dorastam do radości
niewspółmiernej do marzeń [/quote]
[quote=""Tobi Majstrenko""]powstałych z zderzenia
tego co nietrwałe z [/quote]
Proponuję "ze zderzenia".
[quote=""Tobi Majstrenko""]tego co nietrwałe z
przypadkiem
gdy sercem [/quote]
Trochę karkołomna przerzutnia.

Pozdrawiam

Tomek
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Tomasz Kowalczyk, łącznie zmieniany 1 raz.