Inspiracja

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

[center] :rozyczka:
obłędnie Pięknem.
genialnie.
niepowtarzalnie.
genialnie.
niepowtarzalnie.
genialnie.
obłędnie Pięknem.
piękne Obłędem przyzwoitości.
genialne.
genialne.
niepowtarzalne.
niepowtarzalne.
niepowtarzalne.
piękne Obłędem roztropności.
nawet Głupiec... .
tak.
nawet Głupiec tym namacalnym,acz niedotykalnym,
a jednak namacalnym,
okrutnie namacalnym,
tym zawrotnie namacalnym,
tym nieprawdopodobnie namacalnym Porządkiem się Pochwyci.

oczy Pani,oczy Twoje...
majem pachnące,mżawką leciutką jego woniące,
ogromne albo orientalnie duże,
koloru toku podwieczora nagłego.
włosy Twoje.włosy panine...
albo krótkie,albo tyłem odczesane.
jasnym,jesiennym antraktem jakby zadbane,
zdecydowanie wabiące.
rysy Twe,owale Twe...
pełne,
ponętne,
szokujące.
niby odczekujące,
spojrzenie panine,wejrzenie panine...
rzewnym spurtem sięgające.
jak w sam raz dokładne.
smutkiem całym jakby smagłe.
usta Twoje,wargi Pani...
celne,
znakomite.
wilgotne,
czerwone,
pożądaniem rozpalone.
...[/center]