Spacer z Rydwanką

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

[center] :rozyczka:
Przechadzka prozy poetyckiej,
pod rytmem...
mistrza Słów nieprzypadkowych,
porą tuż..
po Posiłku przy świecach.
-tak.
twierdziłaś wówczas racją.
-z tym świeżym Powiewem...
pana Krzysztofa Ignacego Calczynskiego?
-tak.
prawiłaś wtenczas racją.
zupełną.
zrobię wyjątek
i tym razem wygodzę się z Tobą.
jestem Nim.
tym Powiewem.
w dodatku tez i Tym świeżym.
wiesz?
po tych
licznych rajdach Korporacyjnych,
odechciało mi sie wszystkiego,
albo cokolwiek.
tam?
grona Domknięte,
tam?
klany Adorujące.
tam?
zakony fanaberie Implikujące,
wzajemnie Lubujące,
wypadkowo co Wytwarzające,
kogoś takiego jak ja Doniżające.
tym razem ugodzę się z Tobą.
tak.
jestem.
tak.
jestem Nim.
jestem Powiewem... i "Twym" i Tym .
kto wie...
czy nie świeższym ociupinkę Nawet.

okolice...
Wioski mniejszej nieco,
dwoma rzutami kamienia dobliżonej...
Parkowi szlachetnego pochodzenia,
gdzieś...
hen,hen,hen i hen,
i hen...
na Kresach wschodnich.
...
objaśnienie.
Rydwanka?
znamienity Profil,
na równie znakomitym wp.gry online.pl.
znam Ją tyle,co"każdą Panią".
ni mniej,ni więcej.
ni głębiej,ni płyciej.
...[/center]
Ostatnio zmieniony ndz 13 maja, 2012 przez anelehd, łącznie zmieniany 4 razy.
Otulona Mgla
Posty: 67
Rejestracja: wt 03 kwie, 2012
Kontakt:

Post autor: Otulona Mgla »

Wiem....Podaj dłoń.....
Otulona mgła jeszcze poranka
i w rosie skąpane usta..niczyje
Niczyje namiętności we mnie rozbudzone
Słowa w których milczę
Cisza w której krzyczę
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

dzieki.
dłoń?.
a jak się to robi?.