Czekam na te chwile.

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Biała mewa
Posty: 49
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: Biała mewa »

Podaruj mi miłość,
wplecioną w Twe słowa, gesty, wyznania,
różą zdobioną, szczerą, wspaniałą.
Podaruj mi spacer,
ten jeden, jedyny, ten niezapomniany,
przez łąki i lasy, słońcem skąpany.
Podaruj mi serce,
małe, niewinne, czyste, wrażliwe,
gdzie rosną maki, czerwienią żywe.
Podaruj mi myśli,
szczere marzenia, niebem płynące,
te rozbudzone, ciepłem cieknące.
Podaruj mi noce,
długie, namiętne, zmysłowo boskie,
tanecznych wzlotów, westchnień rozkoszy.
Podaruj mi łzy,
krople Twych zmartwień, wzruszeń, radości,
i te ze smutku, tęsknoty miłości.
Podaruj mi dzień,
choć jeden przy Tobie, choć jeden prawdziwy,
aby był dla mnie, mej duszy szczęśliwy.
Ostatnio zmieniony sob 19 maja, 2012 przez Biała mewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto w biegu do gwiazd ustał...lub nigdy biec nie umiał...Nie pozna tego smaku...Nigdy...Ubogi duchem...patrzy ...i spala się.W swojej małości...miernocie...Jest bezsilny...Niekochany....Nie kocha...!Zaskoczony końcem żywota...Miota się ...bezsilnie.........
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

:-)
Ostatnio zmieniony sob 19 maja, 2012 przez anelehd, łącznie zmieniany 3 razy.