wietrzna pora

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

[center] :rozyczka:
jeszcze Wczoraj upadł...
jeszcze Wczoraj przegrał...

wolna,
zajęta,
wolna,
zajęta,
wolna,
zajęta...

podziwiam,
nie wierzę,
to prawda,
nie wierzę,
Grzeszyłem.
wielokrotnie.
wyznam to zatem.
wszystko.
wszystko to powiem.
wszystko.
czy mam zaczynać?

pragnę,
nie wierzę,
to prawda,
nie wierzę,
Grzeszyłem.
notorycznie.
wyznam to zatem.
wszystko.
wszystko to powiem.
wszystko
czy mam kontynuować ?

pożądam,
nie wierzę,
to prawda,
nie wierzę,
zajęta,
wolna,
zajęta,
wolna,
zajęta,
wolna,
zajęta,
wolna...

Dziś ?
zwyciężył...
Dzisiaj ?
triumfował.

...[/center]
Ostatnio zmieniony czw 31 maja, 2012 przez anelehd, łącznie zmieniany 3 razy.
semiramida
Posty: 566
Rejestracja: sob 05 maja, 2012

Post autor: semiramida »

wyeliminowali.
odsunęli...
Jak oni mogli!!!???
Pozdrawiam z samego rana słońcem majowym :))) semiramida
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

semiramida, dz :rozyczka:

[ Dodano: Wto 22 Maj, 2012 ]
jest tu taki Gość,
co ma konto na innym portalu i na innym nicku.
i tam, jest bardzo ważny.
ostatnio tlumaczyl mi na lamach,
budowe wiersza.
wg.mnie to typ "damskiego boksera"
dziwne.
ja mam jeden nick.
i nigdzie nie jestem ważny.
wrecz przeciwnie nawet.

[ Dodano: Wto 22 Maj, 2012 ]
anelehd, jak nie zacznie to Wszystko wracac do Korzeni,
to to Wszystko bedzie bardziej i bardziej,,, chore.
mam dosc.