/sasanka/ Drama

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

[center] :rozyczka:
kiedy wybija wieczorna godzina
i światem rządzić magia zaczyna ,
zjawiam się u Ciebie tylko w mrok ubrana...

ja ,niewygrana.
ja ,Twój nocny narkotyk.
ja ,nie znająca wstydu.
ja ,perwersyjna.
ja ,wyuzdana...
dusze śpiewają pieśni bez słów ,
zapachy obezwładniają ,
a ciała
słodkie oszustwa grają...

i chociaż
nie dopuszczam myśli do siebie ,
że księżyc...
ustąpi kiedykolwiek miejsca promieniom słońca ,
to ranek...
nieubłaganie o zwykłej porze wstaje.
ostatni raz - dotykasz mnie.
a ja -
ostatnie rzucam przez ramię spojrzenie...
wymykam się ,
zostawiając za sobą cień.

życie...
budzi się ze snu długiego.
dookoła cicho ,
a myśli moje
splątane biegną... daleko ,daleko,
a tam
spotykają się z drugimi myślami ,
i
już mogą być razem.
chociaż tak.
cały dzień marzę.
o Zmroku marzę ,
bo tam ,
w tej Nibylandii jesteś Ty.
wystarczy
komputera przycisk ledwo wcisnąć...

kiedy wybija wieczorna godzina
i światem rządzić magia zaczyna ,
zjawiam się u Ciebie tylko w mrok ubrana...
ja ,niewygrana.
ja ,Twój nocny narkotyk.
ja ,nie znająca wstydu.
ja ,perwersyjna.
ja ,wyuzdana...

...
przepisano...
Coś Wspaniałego.
/za zgodą?
trudno Odrzec jednoznacznie/
"Anonimowa nierzeczywistość" ,
na wybaśnionym i znakomitym,
aczkolwiek wyśmienitym...
/sasanka/.blog.wp.gry online.pl
data: 2012-06-01,komentarze: 27,[/center]
Ostatnio zmieniony sob 02 cze, 2012 przez anelehd, łącznie zmieniany 2 razy.