tęsknota stulecia /odcinek raczej Pierwszy/

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

[center] :rozyczka:

wytrwałością wyzbrojony ,często wyniepokojony ,

nie raz wymartwiony ,permanentnie wysmucony...

nie napisała...

dopiero dnia któregoś potelefonowała.

wracam ,powiedziała.

będę tam gdzie zawsze ,dodała.

w niezmiennym czasie ,przypomniała.

/cdn/[/center]

[scroll][ Dodano: Sob 23 Cze, 2012 ]

auto-Komentarz
/-/
-Pisarzu ,z Wypytaniem.
-tak , Dyrektorze.
- ile przewidujecie Odcinków , znany Pisarzu ?
- ile się tylko Da, drogi Dyrektorze.[/scroll]
Ostatnio zmieniony sob 23 cze, 2012 przez anelehd, łącznie zmieniany 5 razy.