tęsknota stulecia /odcinek zdecydowanie Drugi/

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

[center] :rozyczka:

stawił się...

punktualnie.

była szósta ,być już winna.

w pół do siódmej ,jest spóźniona.

dziewiętnasta , opóźniona.

musi przyjechać...

a jeśli nie ,zadzwonić ?

sygnał ciągły...

ciągły ,ciągły ,ciągły ,nie odpowiada...

wykręcić znownie ?

znów to samo ,nie odbiera.

musiała wyjechać...

na pewno to już poczyniła.

musi w drodze się znajdować.

...

/cdn/[/center]


[scroll]auto-Komentarz
/-/
-proszę pana Pisarza...
a o czym będzie w Trzecim wycinku ? .
twardo w pisarskie Oczy wglądając ,
zapytał Dyrektor.
-proszę pana Dyrektora ,to tzw.poliszynela Zagadka ,
wglądając w Podłogę ,
jakby szukając zaginionego rachunku
za wykorzystane acz tradycyjnie zaległe Światło ,
dość wolno odgadał Pisarz[/scroll]

[ Dodano: Sob 23 Cze, 2012 ]
rozmowa na wp.GD.pl
...
panie Triknik
odkrylem Ameryke ,znownie.
na Ogrodzie Ciszy nacisnalem Cos ,
i moje Komentarze -auto ,
tam Płyną niczym po Baltyku.
nie moge Oczu oderwac.
nie moge dalej tu Pisac.
tam siedze i śledze owe Zjawisko
...
Mr,Triknik
One tam płyna z Prawej w Lewo.
dostałem już tzw.Ślepo-pląsu
...
czuje sie jak w Bajce.
tu na wp. oblegany pieknymi Kobietami,
a tam na Ogrodzie Ciszy ,chłodzony bałtyckimi falami

[ Dodano: Sob 23 Cze, 2012 ]
najgorsze jest to,
że nie wiem co nacisnąłem.
Ostatnio zmieniony sob 23 cze, 2012 przez anelehd, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

anelehd pisze:najgorsze jest to,
że nie wiem co nacisnąłem.
Zaznaczył Pan tekst i nacisnął przycisk SCROLL. :-)
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde
Awatar użytkownika
Jan Stanisław Kiczor
Administrator
Posty: 15130
Rejestracja: wt 27 sty, 2009
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jan Stanisław Kiczor »

Ustawiłem na: "spokój tym oczom".

Pozdrawiam.
Gdyby jednak Autor wolał "płynące" to już wie, jak się to robi.

Pozdrawiam.
Imperare sibi maximum imperium est

„Dobry wiersz zdarza się rzadziej / niż zdechły borsuk na drodze (…)” /Nils Hav/
Grafoman

Post autor: Grafoman »

Ciekawie się zapowiadało a tu cdn i co??? Ciekawa forma przedstawiania obrazu taka odmienna, co czyni ją wyjątkową w szarzyźnie wypisywanych bzdur w necie. Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

lepiej mi sie czyta te falujące Komentarze