tobie...

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Romi
Posty: 42
Rejestracja: pt 02 sty, 2009

Post autor: Romi »

Rozedrgałeś serce
do rytmu oszaleń
nie zgasisz już żaru

już teraz samo
śpiewa drży i płonie
całkiem oszalałe

teraz tylko czekać
że śmiercią stanie
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Romi, łącznie zmieniany 1 raz.
Romi
Awatar użytkownika
Irena
Posty: 5446
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Wielkopolska

Post autor: Irena »

[quote=""Romi""]Rozedrgałeś serce
do rytmu oszaleń
nie zgasisz już żaru

już teraz samo
śpiewa drży i płonie
całkiem oszalałe

teraz
tylko czekać
że śmiercią stanie[/quote]

Spróbuj skorygować, aby tłustki się nie powtarzały w tak krótkim tekście.


Serdecznie...Ir
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Irena, łącznie zmieniany 1 raz.
" siła pióra leży w pokorze do własnego słowa"- Mithril
Romi
Posty: 42
Rejestracja: pt 02 sty, 2009

Post autor: Romi »

w pierwszej wersji było "do najwyższych tonów", ale jakoś mi nie grało...
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Romi, łącznie zmieniany 1 raz.
Romi