dziewczyna na kacu

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
@psik
Posty: 832
Rejestracja: ndz 28 wrz, 2008
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: @psik »

pamiętasz wakacje
gdy zbudziłaś się z plażą
przyklejoną do ust

o świcie słońce
zaglądało do pustych
butelek naszych oczu

powiedziałaś
że nigdy więcej nie będziesz
pić morskiej wody
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez @psik, łącznie zmieniany 1 raz.
Anarchia to stan umysłu a nie forma rządów.