teraz (2009)

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
@psik
Posty: 832
Rejestracja: ndz 28 wrz, 2008
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: @psik »

pomiędzy mrugnięciami jest teraz
przemieszczam się jak elektron
coraz dalej od jądra od było
rozrywam skórę sklejonych powiek
coraz bliżej do będzie

doganiam szybciej
niż pękające na pół sekundy
nacinam czas w kilku miejscach
bo nigdy nie wróci
zaznaczam by pamiętać

do jutra jest względność
wbijasz w nią paznokcie
bez znieczulenia pomimo bólu
też chcesz poczuć na trzeźwo
że między mrugnięciami jest teraz
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez @psik, łącznie zmieniany 1 raz.
Anarchia to stan umysłu a nie forma rządów.