między nocą a nocą

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Abi
Posty: 675
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: z wiersza

Post autor: Abi »

    • Arkowi, który widzi w ciemnościach
      • między nocą a nocą
    • twoja noc jest inna od polarnej
      maluje zorzę trzaskiem
      łamiąc światło
      przed którym nie mrużysz oczu

      jak samotny podróżnik
      drogą wyuczoną na pamięć
      docierasz dalej niż inni

      z szybszym pulsem niejasnego zagrożenia
      czy nie potknę się
      przy wejściu do kryjówki


      [size=99px](21.09.2008r.)[/size]
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Abi, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek