Sekret Natury

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gregormin
Posty: 24
Rejestracja: ndz 03 lut, 2013
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: gregormin »

to taki eksperyment chwila westchnienia jeśli czytając to dacie się ponieść wyobraźni to bardzo się ucieszę
(jeden kolega to wgl odpłynął)

Promyki słońca rozgrzewające nas
obłoki wznoszące się nad polami zburz
by obrócić się w kurz
Szum wiatru wraz z kropelkami wody
Przeszywający delikatnie drzewa
By każda kropla dotarła do celu
Śpiew ptaków lepszy od kościelnego chóru
Wyłaniający się z nory lis morderca
Czasu nie da się pokonać
Przy zachodzie słońca wzrok w niebo pogrążać
Siąść przy uroku nocy w księżyc w odbiciu wody spoglądać
Myśli w gwiazdy posłać jak wilk swoją ścieżką podążać

Toczący się czas bez przeznaczenia



Spoczywam z utęsknieniem na tę chwile