blisko

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

to dziwne kiedy zdania
ocierają się o słowa
mijając niezrozumiałe ale czytelne

woda nie będzie bardziej mokra
a kamień twardszy
nie to znaczy nie

na początku jedność
później dwie myśli
z odległych galaktyk świadomości

próbując zatrzymać w dłoni
dotyk twojego oddechu
nie zauważyłem
kiedy zabrałaś mi zapach
tak nie znaczy tak
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
każdy komentarz uczy